Guvernul francez cere Alcatel-Lucent să revizuiască planul de a concedia 10.000 de angajaţi

Postat la 09 octombrie 2013 45 afişări

Guvernul francez a cerut miercuri grupului franco-american Alcatel-Lucent să revizuiască planul de a concedia 10.000 de angajaţi, reprezentând 14% din total, iar perspectiva unui conflict prelungit asupra strategiei de revenire pe profit a cauzat scăderea acţiunilor.

Guvernul francez cere Alcatel-Lucent să revizuiască planul de a concedia 10.000 de angajaţi

 Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat că Alcatel-Lucent trebuie să revizuiască planul anunţat marţi, care prevede concedieri de până la 10.000 de angajaţi la nivel global în următorii doi ani şi închiderea unor birouri, urmând ca operaţiunile să se concentreze în jurul unui număr mai restrâns de centre de afaceri, potrivit Wall Street Journal.

În Franţa, Alcatel-Lucent intenţionează să desfiinţeze 900 de locuri de muncă, să închidă birouri şi să elimine alte 900 de posturi prin subcontractare şi transferuri interne.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-francez-cere-alcatel-lucent-sa-revizuiasca-planul-de-a-concedia-10-000-de-angajati-11485483
11485483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.