LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Guvernul a adoptat o nouă ordonanţă de urgenţă cu mai multe măsuri

Autor: Thomas Dinca Postat la 22 aprilie 2015 212 afişări

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanţă de urgenţă care legiferează bacşişul, stabileşte condiţiile de suspendare a activităţii firmelor de către ANAF, abilitează Ministerul Justiţiei să emită ordine pentru finanţarea BIRD şi introduce un sistem de plată a taxei pe autostrada Bucureşti-Constanţa.

Ordonanţa de urgenţă are titlul "pentru modificarea şi completarea unor acte normative", conform informaţiilor transmise de Executiv.

În luna martie, Guvernul a emis o ordonanţă de urgenţă care a fost contestată de opoziţie, pe motiv că documentul include, practic, 24 de ordonanţe de urgenţă şi a fost promovat printr-un abuz sub forma unui singur act normativ, iar mai multe organizaţii neguvernamentale au cerut atunci demisia premierului.

La rândul său, premierul Victor Ponta a explicat că toate măsurile incluse în acea ordonanţă sunt necesare şi importante.

La începutul acestui an, Ponta a anunţat că Guvernul a redus, în 2014, numărul ordonanţelor de urgenţă adoptate, comparativ cu alte guverne, şi vrea să menţină această tendinţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
ORDONANŢĂ,
/actualitate/guvernul-a-adoptat-o-noua-ordonanta-de-urgenta-cu-mai-multe-masuri-14140682
14140682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.