Grindeanu: Dragnea nu mi-a cerut direct demisia, alţii mi-au solicitat-o. Guvernul nu este al CEx PSD, este al României

Postat la 14 iunie 2017 150 afişări

Sorin Grindeanu a declarat miercuri, înainte de şedinţa CExN PSD, că Liviu Dragnea nu i-a solicitat direct demisia, dar alţi lideri PSD au făcut acest gest şi că se aşteaptă să fie miniştri care să demisioneze.

Grindeanu: Dragnea nu mi-a cerut direct demisia, alţii mi-au solicitat-o. Guvernul nu este al CEx PSD, este al României

”Guvernul nu este al CEx PSD, este al României”, a declarat, miercuri, premierul Sorin Grindeanu. Acesta a afirmat că nu are intenţia să pună PSD în situaţia de a pierde guvernarea, dar că nici nu intenţioneze să plece de la Palatul Victoria.

Întrebat de jurnalişti dacă Liviu Dragnea i-a cerut demisia, premierul Grindeanu a spus că ”doar voalat”, însă alţi lideri ai partidului i-au cerut-o direct.

Grindeanu mai spune că se aşteaptă că unii miniştri din cabinet să plece dacă li se cere acest lucru, mai ales că se simt ”jenaţi” de situaţia creată.

Şedinţa CExN PSD va avea loc miercuri începând cu ora 16.00.”Va fi o execuţie publică”, a apreciat Sorin Grindeanu, referindu-se la discuţiile care vor avea loc în cadrul şedinţei CEx a PSD.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.