Greta Thunberg a fost din nou reţinută de poliţişti

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 aprilie 2024 41 afişări

Activista pentru mediu Greta Thunberg a fost din nou reţinută de poliţişti. Ea participa la un protest de la Haga. Poliţiştii au intervenit deoarece unii protestatari au încercat să blocheze un drum important.

Greta Thunberg a fost din nou reţinută de poliţişti

Activista Greta Thunberg a fost reţinută de poliţiştii olandezi, potrivit BBC. Tânăra de 21 de ani s-a alăturat sâmbătă sutelor de participanţi la un marş împotriva subvenţiilor pentru combustibilii fosili.

Protestul a devenit violent deoarece zeci de poliţişti, unii călare, au încercat să-i împiedice pe protestatari să blocheze o autostradă

Thunberg a fost luată de poliţişti şi a fost urcată într-un autobuz plin de demonstranţi. Incidente asemănătoare au avut loc la alte proteste organizate de activiştii de mediu la Haga.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
thunberg,
reţinere,
protest

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.