Grecii, nemtii sau lacomia speculatorilor? Top 10 tapi ispasitori pentru criza datoriilor din Europa (GALERIE FOTO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 28 mai 2011 23 afişări

"Grecii sunt lenesi si mincinosi", "proiectul monedei euro era mort de la bun inceput" sau "nemtii cu dominatia lor scufunda Europa" sunt doar cateva dintre explicatiile populare date pentru impasul in care a intrat zona euro odata cu criza datoriilor suverane.

Desigur, de pe lista intocmita de CNBC.com nu lipsesc nici bancherii care au aruncat pe state povara pierderilor lor sau agentiile de rating ce au influentat directiile unde s-au indreptat banii investitorilor speculativi si ai creditorilor.

Top 10 tapi ispasitori pentru criza datoriilor din Europa (GALERIE FOTO)

Daca sunt unii care considera ca din toate aceste explicatii se poate alege una singura care sa le excluda pe celelalte, altii cred ca adevarul e mai complicat si mai curand la mijloc, intrucat fiecare dintre explicatii a fost mult supraestimata la vremea ei, din dorinta simpla de a gasi niste tapi ispasitori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grecii-nemtii-sau-lacomia-speculatorilor-top-10-tapi-ispasitori-pentru-criza-datoriilor-din-europa-galerie-foto-8292458
8292458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.