Google - cel mai folosit cuvant in deceniul trecut

Postat la 12 ianuarie 2010 13 afişări

Cuvantul “Google”, utilizat ca verb, ocupa primul loc in topul celor mai utilizate cuvinte din limba engleza in ultimul deceniu, in timp ce “tweet” este cel mai folosit cuvant din 2009, potrivit American Dialect Society, o asociatie care studiaza limbajul englez.

"Ambele cuvinte sunt produse ale erei informatiei, in care, fiecare persoana poate sa isi satisfaca curiozitatea si sa trimita informatii prin intermediul internetului", a spus Grant Barrett, director executiv al societatii New Words Comitee. "De asemenea, consider cuvantul ":blog", unul onorabil pentru deceniul trecut, dar mai multa lume prefera sa stea pe Google, decat pe blog-uri", a mai completat acesta.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-cel-mai-folosit-cuvant-in-deceniul-trecut-5316220
5316220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.