Gheorghe Popescu: Mircea Sandu va fi preşedinte de onoare al FRF

Postat la 04 iulie 2013 66 afişări

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, care şi-a anunţat, joi, candidatura la conducerea FRF, a declarat că Mircea Sandu va fi numit preşedinte de onoare al federaţiei, pentru a putea să-şi păstreze locul din Comitetul Executiv al UEFA.

Gheorghe Popescu: Mircea Sandu va fi preşedinte de onoare al FRF

"Oricine ar veni, ar fi păcat să nu foloseşti experienţa domnului Mircea Sandu. Deci, da. Eu voi dori să capete o funcţie onorifică, pentru că este nevoie de experienţa dânsului şi poziţia pe care o are. Întotdeauna este mult mai bine să ai sprijinul actualului preşedinte decât să îl ai împotriva ta. De asemenea, sunt de părere că oricine ar veni la conducerea fotbalului românesc, este nevoie de experienţa şi de poziţia pe care o are domnul Mircea Sandu la UEFA. Eu am fost alături de dânsul, ca membru al Comisiei de Disciplină al UEFA, la Campionatul European şi pot să vă spun că are o poziţie foarte bună. Pe lângă faptul că este membru în Comitetul Executiv este şi preşedintele Comisiei de Finanţe din cadrul UEFA, o comisie extrem de importantă. De aceea cred că prezenţa dânsului alături de fotbalul românesc din poziţia pe care o are ca membru în Comitetul Executiv al UEFA, este foarte benefică şi trebuie folosită", a spus Sandu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gheorghe-popescu-mircea-sandu-va-fi-presedinte-de-onoare-al-frf-11086198
11086198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.