Geometrie dulce

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 iunie 2019 92 afişări

După ce s-a plimbat prin diverse ţări uimind cu arta sa de a crea prăjituri şi torturi cu ajutorul unei imprimante 3D, cunoscuta specialistă de origine ucraineană în patiserie şi cofetărie Dinara Kasko a poposit la Boston, unde a deschis un local.

Geometrie dulce

Jonquils Cafe & Bakery are în meniu şi sanvişuri, dar principala atracţie o reprezintă deserturile cu forme geometrice preparate în tăvi de silicon tipărite la o imprimantă 3D de către Dinara Kasko şi colegii săi. Unele dintre deserturi seamănă a mere, cireşe sau boabe de cafea, în timp ce altele au un aspect ceva mai neobişnuit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.