Funcţia maşinii pe care trebuie să o foloseşti pentru a reduce consumul de combustibil. Puţini şoferi fac asta

Postat la 25 iulie 2023 48 afişări

Funcţia maşinii pe care trebuie să o foloseşti pentru a reduce consumul de combustibil. Puţini şoferi fac asta

Există o funcţie a maşinii pe care trebuie să o foloseşti pentru a reduce consumul de combustibil şi să eviţi inhalarea aerului poluat din aglomeraţiile urbane.

In primul rand, trebuie sa stiti ca butonul de recirculare a aerului este un buton de mici dimensiuni, aflat undeva pe panoul de control al sistemului de climatizare si are desenat pe el o pictograma cu o sageata care formeaza un cerc si care chiar daca este utilizat foarte rar de catre majoritatea soferilor, are un rol foare important si ar trebui sa profitam de acesta.

Atunci când apăsăm butonul de recirculare, aerul din interiorul maşinii este recirculat în interior fără a fi nevoie să fie luat din mediul exterior.

Funcţia maşinii care reduce consumul vara

Acest lucru are un efect direct asupra consumului de combustibil, deoarece maşina nu trebuie să lucreze suplimentar pentru a încălzi sau răci aerul proaspăt din exterior, 

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
combustibili,
consum,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.