FOTO. Noul SUV coupe de la Renault ia numele unui celebru avion francez

Postat la 16 mai 2023 133 afişări

FOTO. Noul SUV coupe de la Renault ia numele unui celebru avion francez

Renault a anunţat că va lansa un SUV care va purta numele unui celebru avion de luptă: Rafale.

SUV-ul va fi hibrid.

Renault a cumpărat în anii 30′ o companie aeronautică ce a construit un mic avion de curse denumit Rafale.

Renault a anunţat că va lansa un SUV de clasă D care va purta numele unui celebru avion de luptă: Rafale, scrie presa franceză.

SUV-ul de mari dimensiuni va fi hibrid şi, cel mai probabil, va deveni cel mai scump model din gama constructorului francez. Renault a cumpărat în anii 30′ o companie aeronautică ce a construit un mic avion de curse denumit Rafale. În prezent, numele este purtat de un faimos avion de vânătoare produs de Dassault.

„Renault dezvăluie numele viitorului său SUV coupé de ultimă generaţie: Rafale. Acesta completează familia de modele cu motoare hibride E-Tech bazate pe platforma CMF-CD. După Austral şi Espace, Rafale se poziţionează ca noul flagship al gamei Renault şi marchează ofensiva mărcii în segmentul D” , spun cei de la Renault.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
celebru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.