FOTO. Bryan Johnson îţi arată cum a „întinerit” în ultimii 6 ani. Ce spun medicii despre procesul antiaging al miliardarului

Postat la 11 aprilie 2024 255 afişări

FOTO. Bryan Johnson îţi arată cum a „întinerit” în ultimii 6 ani. Ce spun medicii despre procesul antiaging al miliardarului

Bryan Johnson postat pe X poze cu evoluţia procesului antiaging.

Cei mai mulţi dintre cei care au reacţionat pe X au spus că Johnson arăta cel mai bine înainte de a începe procesul antiaging.

Din 2021, Johnson încearcă să îşi inverseze vârsta biologică.

Bryan Johnson, cel mai cunoscut adept al procesului antiaging, stârneşte din nou controverse în online. Johnson, fondatorul companiei Braintree, a postat pe X fotografii care-i evidenţiază transformarea facială de-a lungul anilor. Spune că „până şi actul lui de identitate e confuz”. Pare că utilizatorii X nu-i apreciază transformarea.

Din 2021, Johnson, care are 46 de ani, se supune unui proces dur pentru a-şi inversa vârsta biologică, scrie Business Insider. Rutina sa include zilnic zeci de suplimente, trei exerciţii săptămânale foarte intense, dar şi colonoscopii şi RMN-uri lunare. Medicii lui Johnson susţin că procesul l-a ajutat să aibă inima unui tânăr de 37 de ani, pielea unui tânăr de 28 de ani şi capacitatea pulmonară a unui tânăr de 18 ani.

Johnson a recunoscut că înfăţişarea sa s-a schimbat de la prima fotografie – datată 2018, adică înainte de a începe regimul – la cea mai recentă, din 2024.

Într-un sondaj despre evoluţia aspectului lui Johnson au votat aproape 39.000 de persoane. Majoritatea, 51,3%, au spus că Johnson a „atins apogeul” în 2018, 9,4% au votat pentru 2023, în timp ce 39,2% au spus că Johnson arată cel mai bine în 2024.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
miliardar,
proces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.