Fostul şef al Formulei 1, Ecclestone, pledează nevinovat la acuzaţia de fraudă

Autor: Rafael Hekman Postat la 22 august 2022 28 afişări

Fostul şef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a indicat că pledează nevinovat la o acuzaţie de fraudă pentru că nu a declarat peste 400 de milioane de lire sterline deţinute în active în străinătate, a relatat luni Sky News.

Fostul şef al Formulei 1, Ecclestone, pledează nevinovat la acuzaţia de fraudă

Luna trecută, Parchetul Coroanei a declarat că a analizat un dosar de probe de la autoritatea fiscală britanică şi a autorizat o acuzaţie împotriva lui Ecclestone, în vârstă de 91 de ani, de fraudă prin fals în declaraţii.

Prezentându-se la Tribunalul Westminster Magistrates din Londra, Ecclestone a indicat că pledează ca nevinovat, a relatat Sky.

Miliardarul britanic a primit o cauţiune necondiţionată înainte de următoarea înfăţişare în instanţă, la Southwark Crown Court, pe 19 septembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecclestone,
formula 1,
fraudă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.