Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a fost reţinut în cadrul unei anchete de corupţie

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 03 aprilie 2024 11 afişări

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, a fost reţinut în cadrul unei anchete de corupţie. El a fost luat în primire de autorităţi la sosirea sa la Madrid din Republica Dominicană.

Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a fost reţinut în cadrul unei anchete de corupţie

Luis Rubiales este suspectat că a primit comisioane ilegale atunci când a negociat un contract privind organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită, relatează BBC.

Procurorii cer o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare pentru Rubiales.

Poliţia are la dispoziţie 72 de ore pentru a-l interoga pe Rubiales. Pe de altă parte, el va fi judecat separat pentru agresiune sexuală după ce a sărutat-o pe gură pe fotbalista Jenni Hermoso în urma finalei Cupei Mondiale din vara anului trecut. Hermoso şi coechipierele sale au declarat că sărutul a fost ”nedorit şi umilitor”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rubiales,
anchetă,
arestare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.