Flori cu aur şi diamante

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 15 iunie 2019 82 afişări

Frumoase acolo unde cresc, florile de câmp se ofilesc însă repede atunci când sunt culese, aşa că iubitoarele de flori de câmp care doresc unele care să reziste mult pot opta pentru purtarea lor sub formă de bijuterii cum sunt cele create de casa britanică Pragnell.

Flori cu aur şi diamante

Aceasta, scrie The Telegraph, a lansat o colecţie de bijuterii inspirate în special de diverse specii din flora spontană a Marii Britanii. Noua colecţie cuprinde inele-ruşuliţă din aur, diamante galbene şi negre şi email sau primulă din aur, diamante galbene, calcedonii şi email alb şi verde sau cercei sub formă de frunze de gingko din aur, safir roz, diamante şi email roz, printre altele.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.