Flanco deschide un nou magazin în AFI Palace Ploieşti, în urma unei investiţii de 600.000 de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 octombrie 2013 410 afişări

Flanco Retail, cel mai dinamic retailer de IT&C, electronice şi electrocasnice deschide astăzi un nou magazin în complexul AFI Palace Ploieşti, reţeaua sa ajungând la 79 de unităţi. Până la finalul anului retailerul ar urma să mai deshidă spaţii noi, astfel încât să ajungă la 82 de magazine.

Noul complex comercial este situat în zona rezidenţială a oraşului Ploieşti, şi dispune de o parcare de 1.000 de locuri pentru clienţi, fapt care va ajuta aproape un sfert de milion de clienţi din ariile adiacente să aibă acces simplu şi rapid la produsele, serviciile şi ofertele Flanco.

Magazinul Flanco, aflat în apropierea hypermarketului Cora, ocupă o suprafaţă de aproape 1.000 de metri pătraţi, gama de produse reunind peste 3.000 de repere. Magazinul are 15 angajaţi.

”Portofoliul pe care îl prezentăm în noul magazin include atât produse competitive ca preţ, cât şi vârfuri de gamă, care încorporează cele mai recente tehnologii. Selecţia Flanco reflectă tendinţele din ultimele luni ale pieţei, care se orientează către produsele IT şi către mobilitate, şi include tablete, telefoane smart, căşti audio şi notebook-uri, alături de produsele electronice şi electrocasnice, segmente pe care expertiza noastră era deja recunoscută în piaţa locală,” spune Violeta Luca, CEO Flanco.

Flanco a investit aproximativ 600.000 euro în deschiderea noului magazin din Ploieşti. Pentru weekend-ul de inaugurare, retailerul propune clienţilor din Ploieşti şi din vecinătate oferte speciale pe stocuri limitate de produse şi condiţii de finanţare prin intermediul partenerului său Cetelem. Soluţiile de finanţare se acordă direct în magazin şi, pentru o perioadă limitată de timp, includ credite cu DAE 0% şi rambursare în 15 rate lunare.

”Noul magazin ne permite să demonstrăm clienţilor din Ploieşti că retailul modern poate însemna, pe lângă preţurile competitive la o gamă largă de produse, şi o serie întreagă de servicii de asistenţă, garanţie, finanţare şi service, toate disponibile într-un singur loc,” adaugă Violeta Luca.

Cu un număr de 900 de angajaţi, Flanco deţine o reţea de 79 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 50 de oraşe. Flanco a înregistrat la sfârşitul anului 2012 o cifră de afaceri de 137 de milioane de euro şi deţine o cotă de piaţă de 13% din vânzările realizate în magazine, fiind al doilea mare jucător din piaţă, principalii concurenţi fiind Domo şi Altex.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flanco-deschide-un-nou-magazin-in-afi-palace-ploiesti-in-urma-unei-investitii-de-600-000-de-euro-11445934
11445934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.