Filmul cu supereroi "X-Men Apocalypse", "vedetă" în box office-ul românesc de weekend

Postat la 01 iunie 2016 214 afişări

Filmul cu supereroi "X-Men Apocalypse" se află pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Blockbusterul este despre lupta protagoniştilor X-Men cu puternicul mutant, Apocalypse, care este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii.

Filmul cu supereroi "X-Men Apocalypse", "vedetă" în box office-ul românesc de weekend

Filmul de aventuri şi acţiune "X-Men Apocalypse", distribuit în România de Odeon Cineplex, a avut încasări de 451.304 şi 19.527 de spectatori, potrivit statisticlior din box office-ul românesc de weekend. După succesul obţinut cu "X-Men: Days of Future Past", regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu "X-Men Apocalypse", în care protagoniştii X-Men se luptă cu puternicul mutant original, Apocalypse, transmite cinemagia.ro.

În 1983, invincibilul şi nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviţi ca nişte zei, Apocalypse adună o echipă de mutanţi puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea şi a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească. Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) şi Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/filmul-cu-supereroi-x-men-apocalypse-vedeta-in-box-office-ul-romanesc-de-weekend-15412031
15412031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.