Fiica premierului Tudose, afaceristă de la 19 ani

Postat la 20 iulie 2017 4331 afişări

Fiica premierul Mihai Tudose, Diana Tănase, este patroana unei firme specializate în distribuţia energiei electrice încă de la vârsta de 19 ani. Firma ei cerea în 2012 autorizaţii pentru o investiţie de 12 milioane de euro într-un parc fotovoltaic din Brăila, potrivit jurnalul.ro.

Fiica premierului Tudose, afaceristă de la 19 ani

Diana Tudose este, din 2011, asociată cu 50% în Energreen Distribution SRL Bucureşti, firmă specializată în distribuţia energiei electrice. Victor Popescu deţine cealaltă jumătate, acesta fiind şi un vechi prieten de familie al şefului Executivului şi angajatorul soţiei lui Tudose.

Potrivit sursei citate, în 2012, Energreen Distribution SRL primea de la Electrica Muntenia un aviz pentru un racord de 20 kv în oraşul Ianca. În acelaşi an, firma deţinută de fiica premierului primea aprobarea administraţiei locale din Ianca pentru concesionarea unui teren pe care se angaja să construiască un parc fotovoltaic, cu o capacitate de producţie de 5 MW.

Astăzi, firma fiicei premierului Tudose este în stare de funcţionare, dar nu a declarat nici un fel de activitate de la înfiinţare până în prezent. Pe lângă sediul social din Capitală, Energreen Distribution SRL mai are un sediu secundar în Popeşti Leordeni – Ilfov, unde desfăşoară activităţi proprii de birou.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.