Femeile lui Silvio Berlusconi - "Sa-mi dau demisia? Ati innebunit?" (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 ianuarie 2011 63 afişări

Scandalurile in care e implicat premierul italian, Silvio Berlusconi, au ridicat chiar problema demisiei sale. Berlusconi a exclus in mod categoric posibilitatea de a demisiona, declarandu-se "linistit", chiar daca asupra sa planeaza acuzatii de abuz de putere si de relatii sexuale cu o prostituata minora.

La un moment dat, o femeie de la o petrecere organizata de Silvio Berlusconi spunea: "o fata a inceput sa-si unduiasca posteriorul si atunci seara abia a inceput".

Premierul italian sustine ca nu are de ce sa se simta rusinat, dat fiind ca el doar se distreaza. Insa detaliile de la petrecerile sale "bunga bunga" au inceput sa apara in spatiul public. Descrierile puse la dispozitie de procurori scoteau in evidenta infractiuni de trafic de persoane, prostitutie si relatii intime cu dansatoare minore.

Un politician din opozitie a remarcat de curand: "In comparatie cu Berlusconi, Caligula era un puritan". Si, intr-adevar, asta reiese din cele 389 de pagini ale anchetei, cuprinzand si o serie de fotografii cu fete imbracate sumar, identificate de procurori si prezentate pentru prima oara in The Daily Telegraph.

Ancheta Rubygate in care e implicat Berlusconi vine pe fondul unor proteste de amploare care au zguduit intreaga Italie inca de la finele anului trecut. Atunci, zeci de mii de manifestanti au defilat la Roma, la apelul Partidului Democrat, principalul partid de opozitie.

Chiar si Biserica Catolica a luat pozitie in legatura cu incidentul in care este implicat premierul, Vaticanul distantandu-se in mod clar de Berlusconi, criticat, de asemenea, de persoane importante din Italia. La mijlocul anului trecut, premierul italian era comparat chiar cu dictatorul Nicolae Ceausescu: "Dincolo de faptul ca a devenit de mult timp o grava amenintare la adresa democratiei si echilibrului puterilor in stat, isi permite sa vorbeasca despre libertatea accesului la informatie, dupa ce coalitia sa majoritara a vrut sa inchida emisiuni televizate incomode in campania electorala. Nici macar dictatorul roman Nicolae Ceausescu nu indraznea sa faca asa ceva", spunea Leoluca Orlando, unul din liderii formatiunii Italia Valorilor, citat de Mediafax.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/femeile-lui-silvio-berlusconi-sa-mi-dau-demisia-ati-innebunit-galerie-foto-7908445
7908445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.