Familia Köber a deschis în primul semestru din 2019 un nou depozit pentru vopsele în Neamţ

Postat la 15 august 2019 77 afişări

Producătorul de lacuri şi vop­sele Köber din judeţul Neamţ, deţinut de familia cu acelaşi nume din Neamţ, a des­chis în primele şase luni din 2019 un depozit nou pentru stocarea pro­duselor sale.

Familia Köber a deschis în primul semestru din 2019 un nou depozit pentru vopsele în Neamţ

„O realizare importantă pentru noi a fost punerea în funcţiune a unui nou depozit de produse finite în judeţul Neamţ, în comuna Dumbrava Roşie. Este un depozit modern ce ne dublează ca­pacitatea de stocare a produselor“, spun reprezentanţii Köber. Ei nu au dorit să precizeze care a fost valoarea in­ves­tiţiei în acest nou depozit şi nici su­prafaţa.

Deschiderea a venit în contextul în care, la începutul anului, oficialii com­paniei spuneau că pentru 2019 au un buget de investiţii de cinci mi­lioa­ne de euro pentru moder­ni­za­rea uneia dintre fabrici şi pentru deschi­de­rea a patru depozite noi. Spaţii lo­gis­tice erau planificate şi în restul ţării, în afară de Neamţ, în judeţe ca Sibiu, Timişoara, Cluj şi Mureş.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.