Facebook Messenger nu va mai fi disponibil pe unele dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectaţi de această schimbare

Postat la 13 mai 2023 157 afişări

Facebook Messenger nu va mai fi disponibil pe unele dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectaţi de această schimbare

Facebook Messenger nu va mai fi disponibilă în curând pe anumite dispozitive. Astfel, din luna iunie, aplicaţia Facebook Messenger pentru Apple Watch nu va mai fi disponibilă. Cei care au un Apple Watch nu îl vor mai putea folosi pentru a răspunde le mesaje.

Una dintre cele mai utilizare aplicaţii de mesagerie, Facebook Messenger, nu va mai fi disponibilă în curând pe anumite dispozitive, scrie The Sun.

Recent, Compania Meta a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte aplicaţia, schimbare ce va afecta milioane de utilizatori.

Din păcate pentru mulţi utilizatori, Facebook închide aplicaţia Messenger la finalul lunii mai, dar doar pe anumite dispozitive. Este vorba despre versiunea Apple Watch a aplicaţiei, cel mai popular smart watch din lume. Mulţi utilizatori ar putea fi dezamăgiţi de această schimbare.

Astfel, din luna iunie, aplicaţia Facebook Messenger pentru Apple Watch nu va mai fi disponibilă. Pe unele conturi a început deja să apară o alertă care anunţă dispariţia aplicaţiei de mesagerie.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dispozitive,
facebook,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.