Explozie în centrul Istanbulului, în apropiere de o universitate şi zone turistice. Cel puţin 2 morţi şi 8 răniţi

Postat la 07 iunie 2016 180 afişări

Un vehicul al poliţiei a fost vizat, marţi dimineaţa, de un atac cu bombă comis într-un district din centrul Istanbulului, în apropiere de o universitate şi de zone turistice, cinci persoane fiind rănite, a informat postul de televiziune CNN Turk, citat de Reuters online.

Explozie în centrul Istanbulului, în apropiere de o universitate şi zone turistice. Cel puţin 2 morţi şi 8 răniţi

Două persoane au murit şi alte opt au fost rănite marţi dimineaţa, după ce un vehicul al poliţiei a fost vizat de un atac cu bombă în centrul Istanbulului, informează postul de ştiri Haberturk, citat de Reuters online.

Explozia a avut loc în districul Vezneciler, potrivit presei locale.

Anterior, postul de televiziune a anunţat că este vorba despre un atentat cu bombă care viza un vehicul al poliţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/explozie-in-centrul-istanbulului-in-apropiere-de-o-universitate-si-zone-turistice-cel-putin-2-morti-si-8-raniti-15444365
15444365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.