Europa este luată cu asalt de noi recorduri de temperatură: mai multe ţări se confruntă cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius

Postat la 26 iulie 2019 64 afişări

Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Luxemburgul şi Marea Britanie se confruntă zilele acestea cu noi recorduri de temperatură pe fondul caniculei care s-a instalat în vestul Europei, în Germania termometrele înregistrând 41.5 grade Celsius, transmite BBC.

Europa este luată cu asalt de noi recorduri de temperatură: mai multe ţări se confruntă cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius

La Paris, joi s-a înregistrat un nou record de temperatură, respectiv 42,6 grade Celsius.

De asemenea, în mai multe ţări din vestul continentului s-au înregistrat recorduri de temperatură. În Belgia au fost 41,8 grade, în Luxemburg, 40,8 grade, iar în Olanda, 40,7 grade.

În Marea Britanie temperaturile au atins 38,1 grade Celsius, un record pentru luna iulie, iar autorităţile feroviare au impus restricţii de viteză pentru trenuri, pentru a evita eventuale accidente.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grade,
record,
confrunta,
temperaturi,
asalt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.