Este doliu în lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viaţă pe 17 martie, la vârsta de 60 de ani

Autor: Cosmin Pirv Postat la 18 martie 2023 582 afişări

Este doliu în lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viaţă pe 17 martie, la vârsta de 60 de ani

Actorul Lance Reddick, cunoscut mai ales pentru rolul de şef de poliţie din „The Wire”, a murit vineri la vârsta de 60 de ani, a anunţat agentul său, potrivit Reuters.

Reddick a murit brusc vineri dimineaţă din cauze naturale, potrivit unei declaraţii emise de agentul său. Nu au fost dezvăluite alte detalii despre circumstanţele decesului său.

Site-ul de ştiri despre celebrităţi TMZ.com, citând surse din cadrul forţelor de ordine, a anunţat că interpretul a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles.

Moartea actorului a survenit cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-a patra părţi a francizei „John Wick”.

Reddick a obţinut primul său rol major pe ecran în rolul şefului de poliţie Cedric Daniels în serialul „The Wire”. A jucat ulterior în „Bosch”, „Fringe”, „Oz” sau „American Horror Story.

Activitatea cinematografică, dincolo de „John Wick”, a inclus apariţii în thrillere precum „Angel has Fallen”, „Monster Party” şi „Godzilla vs. Kong”. De asemenea, a fost cunoscut de pasionaţii de jocuri video ca fiind vocea personajului Comandantul Zavala din „Destiny”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lance reddick,
murit,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.