Elon Musk spune că „se presupune" că a luat din nou COVID

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 martie 2022 44 afişări

Elon Musk anunţă că „se presupune" că a luat din nou COVID: „Se presupune că îl am din nou (virusul - n.r.), dar aproape fără simptome".

Elon Musk spune că „se presupune" că a luat din nou COVID

Elon Musk, directorul executiv al Tesla, a declarat luni că „se presupune" că a fost testat pozitiv, din nou, pentru COVID-19, fără simptome majore.

„Se presupune că îl am din nou (virusul - n.r.), dar aproape fără simptome", a scris Musk într-un tweet, potrivit Reuters.

El a pus sub semnul întrebării acurateţea testelor COVID-19 în noiembrie 2020, după ce a afirmat că a primit două rezultate pozitive şi două negative în aceeaşi zi.

Apoi, Musk spunea că „cel mai probabil" a avut o formă moderată de COVID-19, însă a continuat să pună la îndoială acurateţea testelor.

Musk a fost văzut recent dansând şi glumind cu fanii în timp ce supraveghea săptămâna trecută predarea primelor maşini Tesla fabricate în Germania, la uzina sa din Gruenhide, în Germania.

În altă ordine de idei, fabrica Tesla din Shanghai va fi închisă timp de patru zile, după ce oraşul a anunţat că va intra în lockdown timp de nouă zile pentru a testa rezidenţii, în condiţiile în care numărul de cazuri COVID a crescut în China. Fabrica este esenţială pentru exporturile Tesla şi a livrat peste 56.000 de maşini în februarie, adică peste 2.000 de maşini pe zi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.