Elon Musk: „Nu există nicio şansă ca Putin să piardă războiul din Ucraina”

Postat la 13 februarie 2024 115 afişări

Elon Musk: „Nu există nicio şansă ca Putin să piardă războiul din Ucraina”

În timpul unei întâlniri organizate pe platforma X, în compania unor senatori republicani, Elon Musk şi-a exprimat neîncrederea privind o victorie a Ucrainei împotriva Rusiei. Putin l-a lăudat pe Musk în interviul cu Tucker Carlson.

Musk a ajutat Ucraina cu sateliţi Starlink încă de la începutul războiului.

Poziţia lui Musk privind războiul din Ucraina a fost mereu incertă. Deşi miliardarul a livrat Kievului mii de terminale Starlink, ajutând astfel trupele ucrainene să aibă acces la internet, a propus şi ca Ucraina să cedeze teritorii Rusiei pentru a ajunge la pace, scrie Le Figaro.

Luni, 12 februarie, în timpul unei întâlniri organizate pe X, Musk a afirmat că „nu există nicio şansă” ca Putin să piardă războiul.

Discuţii cu republicanii

CEO-ul Tesla şi SpaceX a făcut afirmaţiile în cadrul unei discuţii cu senatorul republican din Wisconsin, Ron Johnson, care a spus că „cei care cred că Ucraina va ieşi victorioasă din conflict trăiesc într-o lume fantastică”. Şi alţi republicani au luat parte la conversaţie, inclusiv senatorul din Ohio, JD Vance şi din Utah, senatorul Mike Lee, care s-au opus o vreme îndelungată ajutorului suplimentar pentru Ucraina.

Cititi mai multe pe www.halephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pierdere,
razboi,
refuz

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.