Elena Udrea îşi recunoaşte plagiatul: “Asta e. Te ajută profesorii, colegii, de aceea am renunţat să mai fac doctoratul”

Postat la 29 iunie 2012 114 afişări

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a recunoscut la Gândul Live că lucrarea pentru care a fost acuzată de plagiat a fost scrisă de o colegă care s-a inspirat dintr-o altă lucrare.

"Ce se putea face decât să lansezi şi informaţii despre Elena Udrea privind plagiatul. Vorbind despre lucruri cu greutate diferită", a spus Udrea. Ea a povestit că în 2005 a început să urmeze cursurile post-universitare la Colegiul Naţional de Apărare. "Am luat decizia de a începe o teză de doctorat, acestea erau lucrări pregătitoare. Asta e, te ajută colegii, profesorii. Mai scria când unul, când altul şi apoi publicam împreună şi cu sprijinul profesorilor. Neavând timp să-mi fac singură lucrarea am renunţat", a dezvăluit Elena Udrea. Potrivit acesteia, a renunţat la doctorat tocmai pentru a nu i-l face alţii. În privinţa lucrării plagiate, ea a dat vina pe o "colegi". "Probabil a fost eroarea unor colegi care m-au ajutat la vremea respectivă. Când voi dori îmi voi da doctoratul în turism", a spus Elena Udrea.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udrea,
plagiat,
acuzatii
/actualitate/elena-udrea-isi-recunoaste-plagiatul-asta-e-te-ajuta-profesorii-colegii-de-aceea-am-renuntat-sa-mai-fac-doctoratul-9796095
9796095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.