EI MERITĂ ROMÂNIA. Manuel Radu, preotul care la 36 de ani creşte copiii săraci din Urlaţi: "Am vrut să cer eu, nu ei. Aşa am devenit cerşetorul copiilor". VIDEO

Postat la 27 noiembrie 2012 64 afişări

Costel Pîrnău, timişoreanul care zideşte case cu o singură mână, deşi are picioarele şi un braţ lipsă, a fost primul român cu a cărui poveste gândul a demarat campania EI MERITĂ ROMÂNIA. Zidarul care ridică case, reclădindu-se pe sine, şi odată cu el ne dă putere tuturor celor care i-am citit povestea, a devenit exemplu pentru mii de români.

În nici 24 de ore de când pe site-ul gândul a fost publicat video reportajul cu timişoreanul de 37 de ani, peste 53.000 de oameni au vizualizat materialul. Cei mai mulţi dintre ei l-au considerat pe Costel Pîrnău un exemplu. Un model. El dă speranţă că-n ţara asta curajul, dăruirea munca, muzica, iubirea pot transforma un vis într-o realitate.

În această seară, gândul vă prezintă un alt luptător. Pe Manuel Radu, un preot din Urlaţi, Prahova, care şi-a deschis uşa casei pentru 25 de suflete. Suflete de copii săraci, trăitori într-un vechi cartier cu nume predestinat la sărăcie, Mărunţiş.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Urlaţi,
preot,
Manuel Radu
/actualitate/ei-merita-romania-manuel-radu-preotul-care-la-36-de-ani-creste-copiii-saraci-din-urlati-am-vrut-sa-cer-eu-nu-ei-asa-am-devenit-cersetorul-copiilor-video-10352459
10352459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.