Edilul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a redus la jumătate tarifele pentru gaz şi energie electrică. „Sunt singurul primar cu această iniţiativă”

Postat la 19 ianuarie 2022 10428 afişări

Edilul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a redus la jumătate tarifele pentru gaz şi energie electrică. „Sunt singurul primar cu această iniţiativă”

Edilul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, spune că a reuşit să facă economii de 1,5 milioane lei în bugetul municipiului, plătind facturi mult reduse la gaz metan şi energie electrică.

Potrivit Elenei Lasconi, tarifele pentru energie au fost negociate pe bursa de mărfuri.

„La începutul mandatului am găsit o dezordine generală în ceea ce priveşte facturile la electricitate şi gaze din Primărie şi unităţile subordonate. Plăteam tarife diferite, unele chiar mai mari decât preţul pieţei.

Ce am făcut? Am negociat pe bursa de mărfuri tarifele pentru toate acestea. Rezultatul: de la 185 lei/KWh la gaze cât se plătea am negociat la 98 lei/KWh. La energie de la 325 lei/KWh la 231 lei/KWh. Am economisit aproape un milion şi jumătate de lei, cam doi kilometri de drum asfaltat”, a scris primarul pe Facebook.

Primăria, pregătită de o nouă negociere pe bursa de mărfuri

Edilul a mai spus că aceste contracte sunt valabile până la 1 martie, Primăria fiind pregătită de o nouă negociere pe bursa de mărfuri.

„Contractele sunt valabile până la 1 Martie. Acum ne pregătim de o nouă negociere pe bursa de mărfuri pentru că, pur şi simplu, AŞA SE FACE, dacă eşti responsabil de banii publici. Adică, de taxele şi impozitele fiecăruia dintre voi.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campulung,
edil,
energie electrica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.