Edenred va lansa carduri virtuale pentru produsele Card de masă, Card de vacanţă, Card cultural şi Card cadou, imediat ce legea privind posibilitatea emiterii de tichete pe card virtual va intra în vigoare

Autor: Roxana Rosu Postat la 01 aprilie 2024 59 afişări

Edenred va lansa carduri virtuale pentru produsele Card de masă, Card de vacanţă, Card cultural şi Card cadou, imediat ce legea privind posibilitatea emiterii de tichete pe card virtual va intra în vigoare

Edenred va lansa carduri virtuale pentru produsele Card de masă, Card de vacanţă, Card cultural şi Card cadou, noile funcţionalităţi digitale urmând să fie disponibile imediat ce legea privind posibilitatea emiterii de tichete pe card virtual va intra în vigoare.

Camera Deputatilor a adoptat în luna martie un proiect de lege care va permite părţilor implicate să decidă asupra modalităţii de acordare a cardului pentru bilete de valoare exclusiv virtual, fără să se mai acorde şi cardul în format fizic.

„De la tichetul de masă pe hârtie, în ritm cu evoluţia nevoilor consumatorilor şi a tendinţelor globale, Edenred şi-a redefinit modelul de business prin auto-reinventare şi inovare, devenind astăzi liderul pietei de beneficii extrasalariale din România. Introducerea cardurilor virtuale este următorul pas firesc, adaptat noilor modele de lucru ale companiilor şi ale angajaţilor şi aliniat la un imperativ major de mediu –  eliminarea plasticului din procesele de producţie. Prin această iniţiativă, Edenred îşi consolidează angajamentul de a atinge zero emisii nete de carbon până în 2050”, a declarat Görkem Oran, Director General Edenred România.

Cardul virtual este reprezentat de un număr unic de card de 16 cifre, generat digital şi ataşat contului de utilizator din aplicaţia MyEdenred, care va oferi aceleaşi funcţionalităţi ca un card fizic, dar direct de pe smartphone.  

Edenred are o retea de 60 de milioane de utilizatori şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a 1 milion de clienţi corporativi în 45 de ţări.

Compania oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor), mobilitate (soluţii multy-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
card,
virtual,
carduri,
cadou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.