Echipa feminina de spada a Romaniei, campioana europeana

Postat la 20 iulie 2011 19 afişări

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Simona Alexandru, Ana Maria Branza, Anca Maroiu si Loredana Iordachioiu, a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de scrima de la Sheffield, dupa ce a invins, marti, in finala, cu scorul de 45-31, reprezentativa Rusiei.

Romania, campioana mondiala in 2010, a inceput competitia cu o victorie in primul tur, scor 45-27, in fata Danemarcei, calificandu-se in sferturile de finala, faza in care tricolorele au trecut, cu 43-37 de Ungaria. In semifinale, romancele le-au invins, cu 45-38, pe reprezentantele Frantei, obtinand "biletele" pentru finala europeana. Pe plansa, in ultimul act al competitiei, au evoluat Ana Maria Branza, Anca Maroiu si Simona Alexandru, in timp ce Loredana Iordachioiu a fost rezerva. Adversarele lor au fost Tatiana Logunova, Lubov Sutova, Violeta Kolobova si Anna Sivkova (rezerva).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
spada,
romania,
medalie,
aur,
campionate europene
/actualitate/echipa-feminina-de-spada-a-romaniei-campioana-europeana-8507993
8507993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.