Drulă: Guvernului PSD-PNL îi convin scumpirile pentru că cresc încasările la buget

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 martie 2023 30 afişări

Guvernului PSD-PNL îi convin scumpirile pentru că cresc încasările la buget, afirmă liderul USRm Cătălin Drulă, după ce INS a anunţat că rata anuală a inflaţiei a crescut uşor în luna februarie, la 15,5%.

Drulă: Guvernului PSD-PNL îi convin scumpirile pentru că cresc încasările la buget

„Guvernului PSD-PNL îi convin scumpirile pentru că cresc încasările la buget. Politicile guvernului Ciucă-Ciolacu sunt inflaţioniste. Când nu pun taxe mai mari (şi au pus) pe faţă, ne aplică taxa nevăzută: inflaţia. Cea care mănâncă putere de cumpărare şi economii”, spune preşedintele USR Cătălin Drulă.

Preşedintele USR Cătălin Drulă prezintă şi „câteva soluţii corecte pentru a stopa inflaţia: oprirea risipei din bani publici, echilibrarea bugetului de state, realizarea reformelor şi investiţiilor din PNRR, reducerea taxării pe muncă”.

Rata anuală a inflaţiei a crescut uşor în luna februarie, la 15,5%, după ce coborâse în ianuarie la 15,1%, în condiţiile în care alimentele s-au scumpit cu 22,3%, mărfurile cu 12,7%, iar serviciile cu 10,3% faţă de februarie 2022, arată datele INS publicate luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
inflaţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.