Drulă: Ciolacu este şeful de facto al PNL, nu ştiu de ce se mai codesc şi nu se iau cu acte

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 martie 2023 32 afişări

USR are discuţii cu toate forţele care îşi doresc să construiască un pol în jurul Uniunii Salvaţi România, o alternativă de dreapta la PSD şi la extremism, declară la RFI preşedintele formaţiunii, Cătălin Drulă. ”Anul viitor se va ridica un val împotriva guvernării specialilor”, afirmă el.

Drulă: Ciolacu este şeful de facto al PNL, nu ştiu de ce se mai codesc şi nu se iau cu acte

„Eu înţeleg că domnul Ciolacu este şeful de facto şi al PNL şi nu ştiu de ce se mai codesc şi nu se iau cu acte, adică să facă această absorbţie a PNL-ului în PSD, ca să fie lucrurile clare pentru toată lumea. L-am văzut aseară pe domnul Ciolacu care ne-a spus despre planurile de viitor ale domnului Ciucă. E destul de clar că vorbeşte şi pentru celălalt partid şi că practic sunt una şi acelaşi lucru şi au văzut toţi românii această mare trădare şi predarea unui partid istoric, topirea lui practic în interiorul PSD. Astfel încât în 2024, cine nu-şi doreşte PSD votează USR”, afirmă Cătălin Drulă..

Liderul USR anunţă că are discuţii cu alte partide de dreapta, în vederea anului electoral 2024.

„Avem discuţii cu toate forţele care îşi doresc să construiască un pol, un pol în jurul USR, o alternativă de dreapta la PSD şi la extremism. Sunt discuţii care continuă pentru armonizarea acestei potenţiale construcţii. Cât priveşte Primăria

Capitalei, am spus-o şi o repet, vom face tot ce este necesar, inteligent şi pragmatic politic, astfel încât Primăria Capitalei să nu ajungă la Gabriela Firea din nou”, adaugă liderul USR.

Cătălin Drulă crede că „anul viitor se va ridica un val anti acest tip de guvernare a specialilor, anti-PSD şi fostul PNL”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
ciolacu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.