Drogată şi fără permis la volan, prinsă după ce a plecat chiar din sediul poliţiei

Autor: Andreea Tobias Postat la 07 februarie 2024 73 afişări

O tânără de 20 de ani a fost prinsă drogată la volan, chiar după ce a plecat de la sediul Poliţiei, unde fusese adusă după ce prietenul care conducea maşina, a fost oprit de poliţişti pentru că nu avea permis de conducere.

Drogată şi fără permis la volan, prinsă după ce a plecat chiar din sediul poliţiei

Poliţiştii din Măgurele au oprit, marţi, în localitate, o maşină care circula din direcţia Bucureşti către Măgurele şi în care se aflau un bărbat, şoferul, şi o femeie.

Tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testat cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ, însă au reieşit indicii că ar fi drogat cu două substanţe diferite.

Ulterior, tânăra din maşină, de 20 de ani, a plecat de la sediul Poliţiei Oraşului Măgurele conducând aceeaşi maşină, iar în cel mai scurt timp, poliţiştii au oprit-o în trafic. Verificările au scos la iveală că nu are permis de conducere.

„Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă la testarea cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a informat IPJ Ilfov.

Bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
volan,
droguri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.