Două medalii de aur pentru români la Openul european de judo de la Madrid

Postat la 03 iunie 2018 57 afişări

Sportiva de la CSA Steaua Andreea Chiţu s-a impus la categoria 52 kg după ce a învins-o în finală pe spaniola Nina Estefania Esteo-Linne. La categoria plus 100 kg, Daniel Natea a cucerit medalia de aur la Openul european de judo de la Madrid.

Două medalii de aur pentru români la Openul european de judo de la Madrid

A fost prima victorie a Andreei Chiţu (30 de ani) de la revenirea în competiţii. Judoka de la CSA Steaua se lăsase de sport după Jocurile Olimpice de la Rio.

Ea şi-a propus să acumuleze puncte pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Andreea Chiţu e antrenată la lotul României de Florin Bercean. În urmă cu o lună, Chiţu a ocupat locul 7 la Europenele de la Tel Aviv.

Daniel Natea a cucerit medalia de aur la Openul european de judo de la Madrid

La categoria plus 100 kg, sportivul de la Dinamo l-a învins în finală pe Soslan Bostanov din Rusia.

Sportivul "tricolor" s-a impus în faţa rusului în două minute şi 30 de secunde, prin ippon, după ce în semifinale, l-a învins pe Irinel Vasile Grigoraş Chelaru, sportiv român care reprezintă Spania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.