Două fotografii făcute la un minut distanţă una de alta arată cât de uşor poţi fi păcălit pe reţelele de socializare. Demonstraţia unei fete a devenit virală

Postat la 09 ianuarie 2023 1513 afişări

Două fotografii făcute la un minut distanţă una de alta arată cât de uşor poţi fi păcălit pe reţelele de socializare. Demonstraţia unei fete a devenit virală

Molly Ava, pasionată de fitness, i-a îndemnat pe oameni să nu se mai compare cu persoanele pe care le văd pe Instagram, după ce a demonstrat cât de uşor este să falsifici o siluetă tonifiată pentru o fotografie.

Femeia a postat două fotografii alăturate, una dintre ele arătând-o tonifiată şi slabă, în timp ce a doua poză i-a arătat burta naturală în timp ce îşi relaxa corpul.

Ceea ce vezi online nu va fi întotdeauna cum arată viaţa reală.

Molly Ava, pasionată de fitness, i-a îndemnat pe oameni să nu se mai compare cu persoanele pe care le văd pe Instagram, după ce a demonstrat cât de uşor este să falsifici o siluetă tonifiată pentru o fotografie. O femeie le-a spus oamenilor să nu ia prea în seriors lucrurile pe care le văd pe reţelele de socializare, după ce a împărtăşit două fotografii cu ea însăşi făcute la doar un minut distanţă, care au arătat cât de uşor poate fi să îţi schimbi silueta.

Molly Ava este un antrenor de fitness online, cunoscută pentru că împărtăşeşte conţinut pozitiv pentru corp cu cei 100.000 de urmăritori de pe Instagram, iar într-o postare recentă a împărtăşit una dintre modalităţile prin care îşi face fotografii măgulitoare – care nu reflectă întotdeauna cu adevărat cum arată corpul ei.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demonstratie,
fete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.