Donald Trump afirmă că nu a colaborat "niciodată" cu Rusia

Postat la 14 ianuarie 2019 35 afişări

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a respins luni speculaţiile potrivit cărora ar fi colaborat cu Rusia, afirmând că această idee este "o farsă grosolană" şi o "ruşine".

"Nu am colaborat niciodată cu Rusia", a declarat Donald Trump luni după-amiază, conform CNBC.

"Iar dumneavoastră ştiţi răspunsul mai bine decât oricine", le-a spus preşedintele jurnaliştilor prezenţi la Casa Albă.

"Nu doar că nu am colaborat niciodată cu Rusia, dar cred că este şi o ruşine să îmi fie adresată o astfel de întrebare deoarece este vorba despre o farsă grosolană. Este doar o farsă", a precizat Donald Trump.

Anterior, într-un interviu acordat postului tv Fox News, Donald Trump catalogase drept "ofensatoare" speculaţiile privind presupusa colaborare cu Rusia.

Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI) a lansat o anchetă pentru a verifica dacă preşedintele Donald Trump ar acţiona în numele Rusiei împotriva intereselor Statelor Unite, afirmă surse citate de cotidianul The New York Times.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.