Dominique Strauss-Kahn a pledat nevinovat la acuzatiile de agresiune sexuala

Postat la 06 iunie 2011 9 afişări

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a pledat nevinovat, luni, la acuzatiile de agresiune sexuala formulate impotriva sa, in fata unui tribunal din New York, deschizand calea unui proces cu jurati.

Acest act care are sapte capete de acuzare, intre care agresiune sexuala, tentativa de viol si sechestrare, a fost intocmit de procuror pe baza deciziei unei camere de acuzare "Grand jury", care a audiat marturia sub juramant a presupusei victime, o camerista a hotelului Sofitel din New York, in varsta de 32 de ani si de origine guineeana. Dupa ce procurorul s-a sesizat in acest caz, dosarul s-a numit "Cetatenii statului New York impotriva lui Dominique Strauss-Kahn". Acesta poarta numarul 2011NY035773. In prima situatie, daca Dominique Strauss-Kahn pledeaza vinovat la toate capetele de acuzare sau doar la o parte din ele, nu va avea loc un proces, ci vor fi negocieri cu judecatorul privind numarul de ani de inchisoare pe care ii va avea de ispasit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
dsk,
nevinovatie,
acuzatii,
audiere
/actualitate/dominique-strauss-kahn-a-pledat-nevinovat-la-acuzatiile-de-agresiune-sexuala-8318119
8318119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.