Doi agenţi ai Brigăzii Rutiere Bucureşti prinşi de poliţiştii Secţiei 7 după ce şi-ar fi răpit un coleg de serviciu

Postat la 02 februarie 2022 8501 afişări

 Doi agenţi ai Brigăzii Rutiere Bucureşti prinşi de poliţiştii Secţiei 7 după ce şi-ar fi răpit un coleg de serviciu

Poliţiştii Secţiei 7 au pornit pe urmele a doi agenţi ai Brigăzii Rutiere Bucureşti despre care existau informaţii că şi-ar fi răpit un coleg de pe stradă după care ar fi pornit cu acesta într-o direcţie necunoscută. Protagoniştii acestui incident nemaîntâlnit în istoria modernă a Poliţiei Române sunt agenţi angajaţi recent din sursă externă, iar detaliile legate de răpirea propriului lor coleg sunt demne de „Cascadorii râsului”.

Brigada de Poliţie Rutieră a angajat recent 50 de noi agenţi, în contextul crizei de personal accentuate şi de dosarul de corupţie deschis, la sfârşitul anului trecut, de către Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), în urma căruia 19 agenţi, majoritatea motociclişti, au fost traşi pe linie moartă.

Trei dintre aceştia au fost, duminică, actorii principali ai unui adevărat film de comedie, care s-a finalizat după intervenţia urgentă a poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 7.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
agenti,
brigada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.