Directorii cu lefuri cat o avere (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 21 ianuarie 2011 12 afişări

Salariile mari si bonusurile primite de sefii de companii in ultimii doi ani au reprezentat un subiect tabu. Desi in fata angajatilor vorbeau despre reduceri de costuri, in spatele usilor inchise executivii celor mai mari companii din America incasau cecuri de zeci de milioane de dolari.

Politica renuntarii la dividende si bonusuri de performanta, macar pana trece criza, a fost pentru foarte multi executivi doar o declaratie de bravada pentru ca, in realitate, nu si-au ajustat sub nicio forma veniturile si au continuat sa incaseze, pe langa salariu si bonusuri anuale si dividende.

Astfel, in Statele Unite ale Americii au existat in ultimii doi ani manageri care au castigat intr-un singur an si 50 de milioane de dolari.

Sursa: CNB.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
executivii,
salarii,
avere,
bonusuri
/actualitate/directorii-cu-lefuri-cat-o-avere-galerie-foto-7906042
7906042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.