Dezvăluire-bombă! Ce ascunde, de fapt, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul şofer drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai. Întâlnire „de gradul 3” cu poliţiştii!

Postat la 23 august 2023 175 afişări

Dezvăluire-bombă! Ce ascunde, de fapt, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul şofer drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai. Întâlnire „de gradul 3” cu poliţiştii!

Accidentul în urma căruia Vlad Pascu a omorât doi tineri şi a rănit grav alţi trei, la intrarea în staţiunea 2 Mai, a fost rezultatul unui întreg cumul de factori negativi care au dus, în cele din urmă, la tragedie. Gândul prezintă noi informaţii, în exclusivitate, care confirmă că ”traiectoria” pe care s-a plasat, de mai mult timp, Vlad Pascu era una în cădere liberă, iar familia sa cunoştea această tristă realitate.

Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan, în 19 august, şi într-o secundă a luat două vieţi. Tânărul de 19 ani nu era însă la primul consum de substanţe interzise şi faptul că se droga nu era ţinut secret. Ştia familia, ştiau prietenii, apărea în filmări pe reţele de socializare în care se lăuda cu subsanţele stupefiante pe care le avea. Mai mult, fusese prins de poliţişti cu droguri şi era în cercetare la DIICOT.

Cu trei luni înainte de accidentul pe care l-a provocat după ce s-a urcat drogat la volan, a existat un episod în urma căruia a reieşit foarte clar că tatăl lui Vlad Pascu ştia că fiul său se droghează şi că are un comportament anormal.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
atentionare,
cetateni,
fraude

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.