DESTINUL TRAGIC al lui Keanu Reeves. Cum arăta iubirea vieţii lui, care a murit după ce a născut

Postat la 03 aprilie 2018 3907 afişări

Keanu Reeves este diferit de o bună parte a actorilor din Hollywood, iar stilul său de viaţă modest şi destinul tragic i-au adus respectul şi afecţiunea a milioane de oameni.

DESTINUL TRAGIC al lui Keanu Reeves. Cum arăta iubirea vieţii lui, care a murit după ce a născut

S-a născut într-o familie vulnerabilă: tatăl său i-a lăsat cînd Keanu avea 3 ani, iar mai tîrziu a fost arestat pentru trafic de droguri. Mama lui s-a mutat mai întîi în Australia, apoi – în SUA şi Canada, în timp ce Keanu a schimbat mai multe familii adoptive.

Din cauza mutărilor permanente, Keanu a suportat mai multe schimbări stresante de şcoli, iar dislexia îi complica şi mai mult procesul de învăţare.Visul său din copilărie era de a deveni un jucător de hochei, dar trauma l-a împiedicat în realizarea lui.

GALERIE FOTO

Iubita lui – Jennifer Syme a murit într-un accident rutier, după ce cu puţin timp înainte au pierdut copilul, care a murit la naştere. Până atunci, Reeves nu a mai avut nici o relaţie serioasă. Cel mai bun prieten al lui, River Phoenix, a murit din cauza unei supradoze cu droguri.

Se spune că Keanu refuză roluri mari, dacă consideră că personajul este prea crunt. La timpul său, Reeves a cerut o reducere a salariului cu 2 milioane de dolari pentru ca Al Pacino să poată juca în filmul “The devil’s advocate”, iar mai târziu a făcut acelaşi lucru pentru Gene Hackman.

Sora mai mică a lui Keanu suferea de leucemie şi el a donat o parte substanţială a cîştigului de la “The Matrix” pentru tratamentul ei şi pentru donaţii în fondul «Împotriva leucemiei». Deşi acest lucru nu este caracteristic vedetelor din Hollywood, actorul nu are bodigarzi şi de multe ori poate fi văzut în metrou. 90 la sută din averea sa ajunge la diverse acte de caritate. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viata,
deces,
nastere,
iubire,
hollywood,
actori,
afectiune,
oameni,
stil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.