Destinaţii turistice pentru vacanţa cu familia. Care sunt cele mai bune plaje, cu activităţi pentru toţi membrii

Postat la 01 august 2023 65 afişări

Destinaţii turistice pentru vacanţa cu familia. Care sunt cele mai bune plaje, cu activităţi pentru toţi membrii

Copiii pot învăţa să facă surfing în Nordul Spaniei. Plajele din Menorca sunt mai mici şi mai intime. Creta este una dintre cele mai recomandate insule pentru familii.

Una dintre marile distracţii de vară este să mergi cu familia la plajă. Litoralul de la Mediterană ascunde multe plaje mai ferite, cu ape cristaline şi cu activităţi pe toate gusturile.

Este vorba de mici golfuri în care poţi să te bucuri de o atmosferă mai liniştită şi în siguranţă. Una dintre cele mai frumoase plaje din nordul Spaniei este plaja Poo din Asturia. Are o forma de pâlnie, apa este foarte mică şi copiii se pot bucura de valurile mici şi pot să adune scoici. În locuri asemănătoare pot chiar să facă snorkeling. Cum este plaja Chica, situată în Puerto del Carmen, insula Lanzarote, în Oceanul Atlantic. Este o plajă de 80 de metri de nisip, în apropierea unei zone vulcanice care face ca zona să fie perfectă pentru copii să înveţe să recunoască mai multe specii de peşti.

Dacă mergem în insulele Baleare, în golful Es Grau din Menorca, familiile au posibilitatea să stea la plajă în numeroase zone mai puţin aglomerate şi aici este foarte plăcut să faci excursii cu caiacul.

Dacă vrei să înveţi să faci surfing, valurile din nordul Spaniei sunt potrivite pentru cei mici. Plaja Abrela din Galicia se transformă într-o plajă ferită şi plată atunci când scade mareea şi condiţiile sunt perfecte pentru a învăţa surfingul de la vârsta de şase ani.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitati,
destinatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.