Descoperire fără precedent: 230 de maşini de epocă găsite într-o biserică şi un hambar. Vor costa milioane la licitaţie

Postat la 03 mai 2023 233 afişări

Descoperire fără precedent: 230 de maşini de epocă găsite într-o biserică şi un hambar. Vor costa milioane la licitaţie

O colecţie de 230 de maşini clasice a fost găsită într-o biserică şi un hambar din Ţările de Jos/Olanda.

Este colecţia pe care Ad Palmen a acumulat-o, în tăcere, timp de peste 40 de ani. De la mijlocul anilor 1960, Palmen a lucrat ca dealer de maşini. A început colecţia cumpărând un Lancia B20 galben. O comoară a cărei existenţă era necunoscută, păstrată de colecţionar doar pentru el însuşi. Acum, executorii au descoperit-o.

Este considerată una dintre cele mai bine conservate colecţii de maşini din Europa, cu modele rare, inclusiv Alfa Romeo, Maserati şi Ferrari, precum şi mărci germane (BMW, Mercedes-Benz şi NSU) şi britanice precum Jaguar, Aston Martin şi Rolls- Royce sunt prezente şi alături de maşini americane precum Chevrolet, Cadillac şi Ford.

În colecţie se remarcă un Alfa Romeo 2600 SZ, un Mercedes-Benz 300S Roadster şi un Lancia Aurelia Spider.Potrivit Classic Cars Acutions, starea maşinilor a „rezistat foarte bine testului timpului”.

Toate maşinile sunt în prezent plasate într-un depozit din Dordrecht şi vor fi deschise publicului timp de trei zile, la sfârşitul lunii mai. Licitaţia va avea loc într-o vânzare online începând cu 19 mai până pe 7 iunie.

VEZI AICI VIDEO 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
biserica,
descoperire

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.