Descoperire alarmantă făcută publică la peste 2 luni de la întoarcerea pe Terra a lui Scott Kelly

Postat la 19 mai 2016 40456 afişări

Ambiţiile umane de a călători pe Marte sau în altă parte a Sistemului Solar se vor ”întâlni”cu una dintre cele mai importante provocări.

Descoperire alarmantă făcută publică la peste 2 luni de la întoarcerea pe Terra a lui Scott Kelly

Ambiţiile umane de a călători pe Marte sau în altă parte a Sistemului Solar se vor ”întâlni”cu una dintre cele mai importante provocări, cum să rămână sănătoşi în cosmos pentru perioade lungi de timp.

NASA estimează că durează cel puţin 150 de zile pentru om ca să ajungă pe Marte. În această perioadă de timp, fără beneficiile câmpului magnetic protector al Pământului, el va fi expus la mai mulţi factori nocivi, printre care şi radiaţiile cosmice.

Din păcate, unele dintre cele mai recente cercetări cu privire la efectele petrecerii timpului în spaţiul cosmic nu are constatări foarte pozitive.

Vezi aici descoperirea alarmantă făcută publică la peste 2 luni de la întoarcerea pe Terra a lui Scott Kelly

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicare,
descoperire,
important,
calatori,
marte,
terra
/actualitate/descoperire-alarmanta-facuta-publica-la-peste-2-luni-de-la-intoarcerea-pe-terra-a-lui-scott-kelly-15342081
15342081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.