Demisie surprinzătoare la cea mai mare companie din România: Antoine Doucerain renunţă la poziţia de director general al Automobile Dacia după numai 6 luni

Postat la 06 septembrie 2018 55 afişări

Antoine Doucerain pleacă de la conducerea Automobile Dacia după doar şase luni, iar interimatul funcţiei de director general va fi preluat de Jerome Olive, care a mai ocupat în trecut poziţia de director al companiei.

Demisie surprinzătoare la cea mai mare companie din România: Antoine Doucerain renunţă la poziţia de director general al Automobile Dacia după numai 6 luni

Nicolas Maure este aşteptat astăzi la Bucureşti pentru a evalua situaţia. Maure este directorul Renault pentru regiunea Eurasia. 

 

Antoine Doucerain părăseşte conducerea Automobile Dacia şI pe cea a Group Renault România la şase luni de la venirea sa în România. Potrivit datelor din piaţă, decizia are în spate motive personale. 

Jerome Olive, Alliance Regional SVP - Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia, revine din această lună în România ca director general interimar al Automobile Dacia. Acesta va asigura conducerea până la o nouă numire a francezilor. Este pentru prima dată când un director al Dacia pleacă după numai câteva luni. Jerome Olive a mai deţinut funcţia de director general al Dacia între 2010 şi 2013.

 

El este directorul sub care Dacia s-a transformat dintr-un brand low-cost într-unul „best value” care oferă o echipare bogată, dar cu un preţ sub al concurenţei. De asemenea, sub mandatul său Dacia a lansat modelel Duster, Lodgy, Dokker, dar şi noile generaţii ale Logan şi Sandero.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.