Demisia lui Steve Jobs, o şansă pentru locotenenţii săi să iasă în faţă

Postat la 26 august 2011 15 afişări

Retragerea lui Steve Jobs, una dintre cele mai mari personalităţi ale industriei IT, de la conducerea Apple reprezintă o şansă de afirmare pentru locotenenţii săi, care s-au mulţumit până acum să stea, mai mult sau mai puţin, în anonimat, deşi au contribuit în mare măsură la succesul companiei.

Jobs a fost un personaj emblematic în interiorul şi în afara Apple, atrăgând de obicei laudele angajaţilor, publicului şi analiştilor pentru succesele companiei. Mulţi pierd însă din vedere că a fost înconjurat de o echipă de valoare, ale cărei eforturi merită cel puţin recunoscute atunci când se vorbeşte desper iPod, iPhone sau iPad, se arată într-o analiză Reuters.

Cvartetul din spatele lui Jobs, care s-a mulţumit timp de atâţia ani să rămână în anonimat, este format din nou-promovatul director general Tim Cook, "geniul" în design Jonathan Ive, şeful pe software mobil Scott Forstall şi "maestrul" în marketing Phil Schiller. Cei patru şi-au construit reputaţii excelente în comunitatea restrânsă a giganţilor IT din Silicon Valley şi au acum, odată cu retragerea lui Jobs, ocazia să ajungă în prim plan, consideră experţi şi foşti directori ai Apple, contactaţi de Reuters.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
jobs,
succesori,
demisie
/actualitate/demisia-lui-steve-jobs-o-sansa-pentru-locotenentii-sai-sa-iasa-in-fata-8657995
8657995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.