Decizie majoră. Primăria Capitalei a decis transferul mai multor servicii publice către noile companii municipale

Postat la 28 martie 2018 77 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, miercuri, delegarea unor servicii de la PMB către companiile municipale. Înainte de şedinţă, PMB a retras anexele privind patrimoniul insitituţiilor de la care se vor delega serviciile, asfel încât proiectele să fie votate cu majoritate simplă.

Decizie majoră. Primăria Capitalei a decis transferul mai multor servicii publice către noile companii municipale

Proiectele privind delegarea serviciilor de la mai multe instituţii ale PMB către noile companii municipale aveau nevoie de două treimi din voturile consilierilor CGMB, pentru că prevedeau şi preluarea patrimoniului de la PMB. Primăria a decis însă scoaterea acestor anexe din proiecte, astfel încât delegarea serviciilor a fost votată şi aprobată cu majoritate simplă.

În consecinţă, CGMB a aprobat delegarea următoaelor servicii, astfel:

Delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public de administrare a parcajelor aparţinând domeniului public şi/sau domeniului privat al municipiului Bucureşti către Compania Municipală Parking S.A.

Delegarea gestiunii activităţilor privind organizarea şi optimizarea circulaţiei rutiere şi pietonale, instalarea, întreţinerea şi funcţionarea sistemelor de semnalizare şi dirijare a circulaţiei către Compania Municipală Managementul Traficului S.A.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.