Decizia Guvernului în legătură cu românii din DIASPORA. Ce se întâmplă cu banii trimişi în ţară

Postat la 22 mai 2019 3474 afişări

CEC va deschide, în următoarea perioadă, sucursale în străinătate, în ţările unde există comunităţi importante de români, pentru ca aceştia să poată trimite mai uşor bani acasă, fără comisioaane, a declarat marţi la Frasin, în jud. Suceava, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Decizia Guvernului în legătură cu românii din DIASPORA. Ce se întâmplă cu banii trimişi în ţară

„S-a discutat de foarte mult timp despre posibilitatea unui mecanism de transfer mult mai facil al fondurilor pe care românii care sunt plecaţi în afara ţării le trimit către ţară, către familii, şi atunci prin intermediul CEC-ului se va lansa foarte curând un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale, birouri în afara ţării acolo unde trăiesc comunităţi importante de români, pentru ca românii de acolo să poată trimite, dacă doresc, într-un mod mai facil, bani. Şi fără comisioane, asta e foarte important, să nu mai plătească acele comisioane care se plătesc astăzi”, a spus ministrul.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
trimitere,
bani,
cec

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.