Decizia drastică luată Tom Cruise în legătură cu filmările pentru Mission Impossible 8

Postat la 10 februarie 2023 144 afişări

Decizia drastică luată Tom Cruise în legătură cu filmările pentru Mission Impossible 8

Actorul, invitat la evenimentul din 6 mai, a cerut să nu fie filmat niciun cadru pe cerul Londrei în acel weekend, când va fi încoronat Regele Charles al III-lea.

Tom Cruise, invitat la încoronarea Regelui Charles al III-lea, eveniment programat pentru 6 mai, a ordonat echipei sale să blocheze filmările „Mission Impossible 8”, pentru a nu tulbura solemnitatea evenimentului.

Tabloidul The Sun spune că Tom Cruise, de când s-a mutat în Anglia, a făcut totul pentru a se strecura în familia regală. Şi a reuşit. Suficient pentru a participa la sărbătorile pentru Jubileul Reginei Elisabeta, în 2022.

Pe scurt, Tom Cruise este înnebunit după familia regală şi – după cum a raportat The Sun – de îndată ce a primit invitaţia la ceremonia de pe 6 mai, a decis că în acele două zile de sărbători nu se va lucra la „Misiune imposibilă 8”.

Tabloidul englez mai scrie: „Tom le-a spus producătorilor filmului să înceteze filmările în weekendul încoronării. Acest lucru i-a şocat pe unii din interior”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tom cruise,
filmari,
decizie

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.