De la ridicol la sublim. Cel mai tare concurent de până acum la "Românii au talent" (VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 26 februarie 2012 170 afişări

Un concurent care iniţial i-a făcut să râdă pe Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, părând să nu aibă nicio şansă, i-a cucerit apoi şi a obţinut verdictul pozitiv al juriului, printr-o schimbare spectaculoasă de registru.

Gigel Frone (43 de ani), liber profesionist din Oneşti, a adus pe scenă trei fete în rochii scurte, pe care le-a prezentat drept fotomodele, ba le-a şi dat indicaţii scenice cum să se mişte. Juriul a fost din ce în ce mai nedumerit, Mihai Petre s-a enervat, iar Andi Moisescu l-a întrebat ce vrea de fapt să demonstreze cu asta.

"Eu şi cânt!", a explicat Gigel Frone, după care a luat o chitară şi a cântat trei scurte cântece, unul italian, unul grecesc ("Milisse Mou" al Nanei Mouskouri) şi unul mexican, dovedind o voce minunată şi mult sentiment în interpretare.

Atât Pavel Bartoş şi Smiley, cât şi membrii juriului au rămas extrem de impresionaţi de vocea şi de prezenţa scenică ale talentatului Frone. "Am crezut că până acum am văzut totul la 'Românii au talent', dar azi mi-aţi arătat că încă n-am văzut nimic", a spus surprins Andi Moisescu, care s-a declarat "fermecat" de prestaţia lui Gigel Frone.

Concurentul, încântat, a cerut să cânte şi un sirtaki, ceea ce s-a şi întâmplat ulterior, însă în culise, spre veselia celor prezenţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-la-ridicol-la-sublim-cel-mai-tare-concurent-de-pana-acum-la-romanii-au-talent-video-9346351
9346351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.